Laskettelurinnettä pyörällä alas, toista portaita ylös!

No nyt on aikaa kirjoitella. Muutaman mökkipäivän jälkeen ollaan Vierumäellä koko perhe, mutta se en ole minä joka on eilen vetäissyt satasen pyörälenkin, tänään 50km ja on nyt 2h polkujuoksulenkillä. Nappasin itselleni kesälentsun ja 10 sairastelupäivää alkaa kyllä kypsyttämään. Vahva lapsiperhesuositus silti Scandicille, jossa isossa huoneessa (kahdessa) on väliovi (jonka takana pyörii nyt pikku kakkonen), vedenkeitin (kahvia!) ym. Lasten kanssa tulee toki ulkoilua mm. Vääksyssä ja Pulkkilan harjulla, huomenna lähilaavulle makkaranpaistoon. Toiveissa on kyllä aamulle maastopyöräilyä…

Juuri ennen flunssaa oli kolmen päivän kiva setti. Ensin torstaina tytsyjen kanssa alamäkiajoa 3h Kokonniemessä Porvoossa, seuraavana päivänä suvun kanssa inkkarimelomassa -hyvin pärjäsivät 2v, 5v ja 7v parin tunnin melonnassa- Siuntiossa ja vielä lauantaina kaveriperheen kanssa loikkimassa Kauniaisten laskettelurinteen uusia portaita (n. 115) porrasta, jotka isompia ja mukavampia kuin Malminkartanossa ja alastulo mukavaa metsäpolkua. 11 kertaa ylös, hölkäten alas oli sopiva ja tämä mäki tulee taatusti tutuksi tänä vuonna!

Huippumimmit treenaamassa Sappeen viikonloppuun!

Alamäet suvuivat ja yhtä mustaa rinnettä lukuunottamatta ajoin kaikkia. Mutta päivän pointsit hiihtohissistä putoamiselle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: