Kisailuja ja elämyksiä 2019

Sairastelen inhottavaa flunssaa ja eilinen Alppireissun yhteinen treeni jäi välistä. Osallistuin kuitenkin 2 h varusteinfoon, mikä oli itselleni todella hyödyllinen. Sain hyviä vinkkejä ja kuten aiemmin mainitsin reissua varten täytyykin ostostella joitakin juttuja, kuten kevyet sadehousut ja takki, jossa riittävä 20 000 mm vesipilariarvo, sauvat ja lyhyet gaiterit. Minullahan on pitkät pohkeeseen saakka, joita mm. käytin viikko sitten Pihkaniskojen järjestämässä 2 h Midwinter Night Rogassa.

Eilen illalla su oli polkujuoksijoilla kuhinapäivä klo 18 netin äärellä, kun Vaarojen maratonin ilmoittautuminen alkoi. Suurin osa kisapaikoista myytiinkiin hetkessä ja moni tuttu on lähdössä. Joskus minäkin, mutta syksyyn en mitään isompaa ota, kun ei vielä tiedä opintojen vaativuudesta ja aikatauluistakaan tarkasti. Olen kuitenkin saanut ennakkoluettavaa materiaalia mm. ihmisen fysiologiasta 2 viikon päästä alkaviin opintoihin ja olen tohkeissani. Vielä en ole ehtinyt ja jaksanut töiltän ja flunssalta lukea, mutta pikku hiljaa!

yhteislenkki_2

Tässä kuva eiliseltä Alppitreeniltä (vol 2) Nuuksiosta, jonne en päässyt mukaan. Teen kyllä oman vastaavan, kuhan toivun! kuva @Alppimentorit

Aikaisempina vuosina tässä on lukenut vain kisat, mutta nyt kevättä tulevat rytmittämään Liikunnan ammattitutkintopinnot ja Mont Blancin Alppireissu ja siihen tähtäävät treenit. Tässä kuitenkin kisakaavailuja 2019 sekä joitakin Alppireissun avaintreenejä. (Tätä listaa editoin 9.3.19)

2.3. Espoon talvipäivä rogaining 6h (parikisailu)

27-28.4 Alppitreeni, Nuuksion juoksuvaellus n 8h+8h?

3.5 Bodom Night Trail 10 km

11.5 Spring Adventure n. 6h multisportkisa

2.6 Korso MTB 32km

15.6 Venlojen viesti (mahdollisesti myös Jukola, jos tarvitaan)

13-16.6 Alppisimulaatio -treeni. Osallistun Venloista johtuen ehkä to ja su ja vedän vielä oman mäkitreenin lisäksi ma.

3-6.7 Mont Blanc ympärijuoksu 150 km, lähtö Chamonix. Ei kilpailu, vaan fyysinen elämysmatka.

27.7 Kopparnäs Coast Trail 18 km, Inkoo

24.8 Solvalla Maastotriathlon, Perusmatka – uinti 1,5 km / pyöräily 25 km / juoksu 10 km

7.9 Nuuksio Classic Marathon (42,2 km)

Noin 27.9 Nuuksio Night Trail 13 km (päivä ei tiedossa)

X-kaato (päivä ei tiedossa, eiköhän järjestetä 20 juhlavuosi! Usein lokakuun eka viikonloppu)

 

Tänään illalla pääsen Alppireissuuni kuuluvaan henkilökohtaiseen mentorointiin, jossa jutustellaan ehkä siitä, miten voisin parantaa tekemiseni laatua (ja määrää toivon itselleni – tähän eivät kait muut voi oikein vaikuttaa). Ainakin mäkitreeni per viikko voisi olla hyvä tavoite!

Jätä kommentti